Η Εταιρεία

Η επιχείρηση Σοφία Σημίτη & Σια Ε.Ε. ασχολείται με την αντιπροσώπευση μεγάλων οίκων του εξωτερικού, κυρίως της Ευρώπης και της Ασίας, οι οποίοι παράγουν πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας για διάφορους τομείς όπως:

  • Βιομηχανία Καλλυντικών & Παραφαρμακευτικών Σκευασμάτων
  • Προιόντων Καθημερινής Περιποίησης και Υγιεινής (Personal Care)
  • Βιομηχανία Επεξεργασίας Τροφίμων
  • Βιομηχανία Απορρυπαντικών 
  • Κηπευτικά Εξαρτήματα Ψεκασμού

Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1984 προωθώντας αρώματα, αιθέρια έλαια και λανολίνη στον χώρο των καλλυντικών. Εκτοτε, οι τομείς στους οποίους απευθύνεται, διευρύνθηκαν με αποτέλεσμα να επεκταθεί σε άλλες πρώτες ύλες, όπως τις δραστικές ουσίες οι οποίες τότε μόλις άρχιζαν να κινούν το ενδιαφέρον και σε υλικά συσκευασίας για καλλυντικά προϊόντα και τρόφιμα. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων, η οποία ανανεώνεται συνεχώς για την ολοκληρωμένη και πλήρη υποστήριξη των πελατών μας.

Η Ιστορία μας

Δείτε πώς η εταιρεία εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε σε μία από τις γνωστότερες εταιρείες αντιπροσώπευσης οίκων του εξωτερικού στην Ελλάδα.

Δημιουργία
Η Σοφία Σημίτη αποφασίζει να στραφεί στον χώρο των καλλυντικών και δημιουργεί την Ατομική Εταιρεία Σοφία Σημίτη Αντιπροσωπείες με έδρα το Μαρούσι της Αθήνας. Στον φιλόξενο χώρο της έκθεσης μπορεί κανείς να βρει ότι χρειάζεται για να δημιουργήσει την δική του σειρά καλλυντικών προιόντων.
Καθιέρωση
Η Σοφία Σημίτη επεκτείνεται στο χώρο της συσκευασίας τροφίμων και παραφαρμακευτικων και λαμβάνει σημαντική θέση στο χώρο προμηθεύοντας μεγάλες εταιρείες με γυάλινες φιάλες για ketchup, μαγιονέζα, μουστάρδα, μέλι, μαρμελάδες και διάφορα άλλα είδη τροφίμων.
Σήμερα
Η Σοφία Σημίτη εξακολουθεί να αναπτύσσεται παρόλες τις δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα λόγω του COVID-19 προχωρώντας στην δημιουργία της νέας εταιρείας Σοφία Σημίτη & ΣΙΑ με τη δραστήρια ομάδα της και με νέο αίμα αξιόλογων συνεργατών που συμβάλλουν στη συνέχιση της επιτυχημένης της πορείας.
1985
1987
2020

Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με δημιουργικό πνεύμα, φρέσκιες ιδέες και πάθος για τη δουλειά τους. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε τις λύσεις για όλες τις ανάγκες σας.

Artboard 5

Σοφία Σημίτη

Founder & CEO

Artboard 2

Γιώτα Κριεμάδη

Sales Director

Artboard 1

Κορίνα Μουστάκα

Account Manager

Artboard 4

Βούλα Ζάρα

Customer Service

Artboard 3

Κέλλυ Καραμπέτσου

Sales Assistant

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας περιγράφουν την ευθύνη μας απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες μας και καθοδηγούν τις εταιρικές μας αποφάσεις και δραστηριότητες.

Ποιότητα

Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού που διαθέτουν υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Εξυπηρέτηση

Η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η κύρια προτεραιότητα μας.

Εμπειρία

Πάνω από 30 χρόνια συνεχούς δραστηριότητας στον χώρο της αγοράς μας έχουν χαρίσει γνώση και πολύτιμη εμπειρία.

Αξιοπιστία

Η αξιοπιστία μας είναι βαθιά συνδεδεμένη με την πολυετή παρουσία μας στο χώρο.

Μας εμπιστεύονται

Οι πελάτες μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους απέναντι μας συνεχίζοντας να μας επιλέγουν για την φερεγγυότητα και τον επαγγελματισμό μας.